...

Fly drive Zweden

Relaxed op rondreis in Zweden

Naast een rondreis met eigen auto of camper is het ook mogelijk om voor een fly-drive vakantie te kiezen. Hiermee wordt er een vlucht geregeld vanaf een door jouw gekozen vliegveld. Vanaf hier vlieg je naar een populaire bestemming in Zweden en start je vanaf daar je rondreis. Zodra de rondreis is afgelopen kom je weer terug bij het startpunt, lever je de auto of camper in en vlieg je terug naar Nederland.

Met het vliegtuig naar Zweden

Het voordeel van een fly-drive vakantie naar Zweden is dat je zelf de vrijheid hebt om te bepalen waar je naartoe wilt gaan en wanneer, zonder afhankelijk te zijn van vaste reisroutes of -tijden. Zo kun je op je eigen tempo het land verkennen en de mooiste plekjes ontdekken. Ook is het handig als je van plan bent om naar verschillende plaatsen in Zweden te gaan, omdat je dan niet afhankelijk bent van het openbaar vervoer. 
Zweden heeft een uitgebreid en efficiënt wegennetwerk, met zowel snelwegen als kleinere landelijke wegen. Het land heeft een aantal wetten en regels voor het verkeer, zoals de maximumsnelheid van 110 km/u op snelwegen en 70 km/u op andere wegen, tenzij anders aangegeven. Ook het verplichte gebruik van wintertijdbanden tijdens de winter is verplicht. Het is ook verplicht om een reflecterend hesje bij je te hebben als je langs de weg staat, vooral tijdens het donker. Het verkeer in Zweden rijdt aan de rechterkant van de weg. Verder Moeten kinderen onder de 7 jaar in een kinderzitje reizen als ze in een auto rijden. Kinderen tussen de 7 en 15 jaar moeten op een verhoging zitten om hun gordel op de juiste hoogte te krijgen.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.