...

Ferry's Zweden

Met de boot naar Zweden

Als je ervoor kiest om met eigen auto naar Zweden te reizen is het een optie om de ferry te nemen. De ferry naar Zweden vertrekt vanaf Kiel (Duitsland) en komt aan in Gothenburg (Zweden). De boot vaart ’s avonds weg en komt de volgende ochtend aan. Deze ferry is de beste optie maar er varen nog 4 andere boten vanaf verschillende plaatsen. Ook is het mogelijk om vanuit Zweden naar Denemarken te varen.

Ferries naar Zweden

Er zijn veel ferries die naar Zweden varen vanuit verschillende landen. Hier zijn enkele voorbeelden van ferries die u als toerist naar Zweden kunt nemen:

  • De Stena Line vaart vanuit Kiel in Duitsland naar Göteborg in Zweden. Dit is een populaire route voor toeristen die naar Zweden willen reizen met de auto.
  • De Color Line vaart vanuit Hirtshals in Denemarken naar Oslo in Noorwegen en vanuit Oslo naar Strömstad in Zweden. Dit is een populaire route voor toeristen die naar Zweden willen reizen met de auto.
  • De Tallink Silja Line vaart vanuit Helsinki in Finland naar Stockholm in Zweden. Dit is een populaire route voor toeristen die naar Zweden willen reizen per trein of per auto.
  • De Viking Line vaart vanuit Mariehamn op Åland naar Stockholm in Zweden. Dit is een populaire route voor toeristen die naar Zweden willen reizen per trein of per auto.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van ferries die naar Zweden varen. Er zijn veel andere ferries en routes beschikbaar, dus het is aan te raden om naar de websites van de verschillende vervoerders te kijken om de beste opties voor je te vinden.

Populaire ferry aanbieders

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.