...

Tours in Noorwegen

Noorwegen ontdekken met een gids

Op Noorwegen is zoveel te zien dat je tijdens een rondreis ook tours kunt boeken. Hierbij kun je kiezen uit 250+ activiteiten waaronder: cruises, noorderlichttour, walvissen spotten of sleeën met husky’s. Al deze activiteiten en tours zijn online te boeken zodat je dit voor of tijdens je rondreis gemakkelijk kunt boeken via je mobiel of laptop!

Tromsø: rendiersleeën & rendieren voeren

Ontdek de levensstijl van Samische rendierherders tijdens deze dagtrip per busje vanuit Tromsø. Ontmoet rendierherders en reis in een rendierslee. Geniet van authentiek Sami-eten terwijl je luistert naar traditionele verhalen en liedjes terwijl je rond de open haard zit. Meld je aan vanuit het stadscentrum en geniet van een ontspannen korte rit langs de kust naar het rendiergebied. De gastheer zal je verwelkomen. Spring op een door rendieren getrokken slee en laat je gids je begeleiden op een magische slee door de sneeuw.
voer en geniet van een majestueuze kudde van 300 rendieren. Verzamel in een lavu (Sami-tent) voor een warme en heerlijke traditionele warme maaltijd. Geniet van een kampvuur terwijl je gids verhalen vertelt over de Sami-cultuur. Aan het einde van de tour keer je terug naar het ontmoetingspunt in Tromsø.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.