...

Fly-drive Noorwegen

Met het vliegtuig naar Noorwegen

De ideale manier om comfortabel Noorwegen te ontdekken is via een fly-drive vakantie. Je gaat met het vliegtuig naar Noorwegen en gaat daar per auto verder. KLM vliegt meerdere malen per dag naar grote steden in Noorwegen dus je kunt ook zelf kiezen vanaf waar je rondreis start. Zodra je rondreis is afgelopen en je hebt genoten van dit prachtige land vlieg je weer terug naar Nederland.

Met het vliegtuig naar Noorwegen

Als je ervoor kiest om naar Noorwegen te vliegen, bespaart de vlucht veel tijd op de heen- en terugreis. De tijd die je natuurlijk het liefst in Noorwegen doorbrengt. Bij aankomst op de luchthaven haal je je huurauto op bij de autoverhuurbalie. Aanbieders van rondreizen werken samen met autoverhuurders in Noorwegen zo kom je nooit voor verrassingen te staan en profiteer je van uitstekende service. Alle reizen naar Noorwegen zijn standaard inclusief de goedkoopste huurauto, maar er zijn verschillende categorieën om uit te kiezen. Zo is een grotere auto soms comfortabeler voor lange woon-werkverkeer of bergtochten.
Eenmaal onderweg merk je direct het verschil in verkeer. De wegen zijn in goede staat, meestal tweebaans, en er is weinig verkeer op de weg. Alleen grote steden en hun directe omgeving zijn vaak wat drukker. De maximale snelheid is 80 of 100, dus je kunt comfortabel rijden. Houd je aan de snelheid, want er zijn flitsers en de verkeersboetes zijn hoog. Maar je zult niet de behoefte hebben om hard te rijden in dit prachtige landschap.

Aanbieders fly-drive vakantie Noorwegen

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.