...

Tours IJsland

Activiteiten en tours in IJsland

IJsland is een echte buitenbestemming met veel unieke activiteiten om van te genieten. De keuze aan buitenactiviteiten is dan ook enorm. Daag jezelf uit door op een ATV door ruig terrein te rijden, te paragliden of te snorkelen in het helderste ijswater. In IJsland verveel je je geen moment!

Noorderlicht tours Reykjavik

Reykjavík is een prima plek om het noorderlicht te zien, dat op heldere en frisse winternachten te zien is. Het verschijnt in verschillende kleuren en intensiteit, ofwel zachtjes draaiend in schakeringen van melkachtig groen, ofwel af en toe in een wilde en veelkleurige dans langs de nachtelijke hemel. Als u het noorderlicht tijdens een excursie wilt meemaken, kunt u contact opnemen met enkele bedrijven.

Myvatn-meer en Godafoss-tour

Bekijk de prachtige Eyjafjordur-fjord terwijl je naar de geluiden van de Godafoss-waterval rijdt. Bekijk de borrelende modderpoelen van Hverir. Bewonder de natuurlijke stoomopeningen van Námaskarð. Bekijk de lavakolommen van Dimmuborgir. Bezoek de geothermische baden van Myvatn. Begin uw tour met ophalen van uw hotel, luchthaven of haven. Stap in de bus en rijd langs Eyjafjordur, een van de langste fjorden van IJsland. Geniet onderweg van adembenemende uitzichten op de bergen. Bekijk de Godafoss-waterval, die 12 meter hoog en 30 meter breed is. 

Aankomst bij het Myvatn-meer, gevormd door een uitbarsting van basaltlava 2300 jaar geleden. Bezoek Skútustaðagígar, een gebied van pseudocraters gevormd door lava die over een wetland stroomt. Ga verder naar Hverir Mud Pools, een geothermische plek die beroemd is om zijn borrelende modderpoelen. Geniet van het landschap bij Námaskarð en Hverarönd, bekend om hun natuurlijke stoomstralen. Ga naar de Grjótagjá-grot, een zwemgrot met warmwaterbronnen. Volg je gids naar de berg Námafjall, een prachtige vulkaan. Verken de lavakolomformaties die bekend staan ​​als Dark Castles in de Dimmuborgir Lava Fields. 

Ga verder naar de geothermische baden bij Myvatn Nature Baths, met uitzicht op de prachtige blauwe lagune. Als je wilt, kun je zwemmen in de zwembaden of eten in het restaurant. Wees getuige van de filmlocaties van Game of Thrones in Höfð en Star Wars. Rond de tour af en vertrek vanuit Akureyri of het Myvatn-meer. Verken het magische wonderland van het Myvatn-meer en de Godafoss-waterval met een deskundige lokale gids. We verlieten Akureyri voor een mooie rit langs de Ejjafjord naar de Godafoss-waterval en vervolgens naar het beroemde Myvatn-meer. De tour stopt bij de beste bezienswaardigheden van het Myvatn-meer en de natuurlijke kuuroorden van Myvatn.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.