...

Finland Tours

Ontdek Finland met een gids

Finland is op veel manieren te ontdekken. In de winter kun je de natuur en flora ontdekken tijdens een sneeuwscootersafari terwijl je geniet van het nooderlicht en winterbarbecue. Ook kun je in de winter een tour krijgen in het dorp van de kerstman en de poolcirkel. In de zomer kun je Finland het beste ontdekken per ferry of auto.

Privé tour door Helsinki

Verken Helsinki met een vriendelijke local die gepassioneerd is door de stad en graag alle tips en en leuke locaties deelt om het meeste uit je reis te halen. Kies uit privérondleidingen van 2 tot 6 uur. Ontmoet je gids bij je accommodatie en ga verken Helsinki te voet. Ontdek de beste plekken om te eten en te winkelen, de gemakkelijkste manieren om je te verplaatsen en de populairste attracties. Aan het einde van de reis zul je je meer op je gemak voelen bij het navigeren door de stad en er zeker van zijn dat u over alle informatie beschikt die u nodig heeft om ten volle van je (korte) bezoek te genieten. 

Rovaniemi: Lapland noorderlicht tour met BBQ

Ontdek de oogverblindende schoonheid van het noorderlicht tijdens deze Rovaniemi-tour. Duik diep in het hart van de wildernis van Lapland op zoek naar het dansende Aurora-spektakel. Opwarmen met een heerlijke BBQ vol lokale smaken en hete thee. 

Geniet ervan dat je direct wordt opgehaald bij je accommodatie in Rovaniemi. Ontspan tijdens het rijden door de dichte bossen van Lapland. Kom aan bij een prachtig meer of bos, weg van enige lichtvervuiling. Ontspan terwijl je gastheer  verse Lapse BBQ kookt en bosbessenthee maakt. Luister naar je gids en ontgrendel de geheimen van het noorderlicht. Kijk naar de nachtelijke hemel, wachtend tot het licht verschijnt. Keer terug aan het einde van de halte.

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.