...

Tours Denemarken

Dagtrips, toegangtickets en rondleidingen

Ontdek de verschillende steden van Denemarken doormiddel van tours. Tijdens deze tours is het mogelijk om bijvoorbeeld een stadstour te volgen in Kopenhagen. Ook vind je op deze pagina tickets voor hop on, hop off-bussen en -boten. Bekijk hier alle tickets voor allerlei activiteiten en tours zodat je de toegangstickets al op je mobiel hebt staan!  

Kopenhagen ontdekken op de fiets

Fietsen in Kopenhagen is de meest populaire vorm van vervoer voor de lokale bevolking. Veel brede en veel gebruikte fietspaden zijn goed voor minstens 350 km voor twee wielen. De fietspaden zijn iets hoger dan de normale weg en zijn zeer veilig. Natuurlijk kun je  de stad op eigen gelegenheid op de fiets verkennen, maar het is ook aan te raden om naar het noorden of zuiden van Kopenhagen te gaan, waar prachtige stranden, bossen, parken en andere bezienswaardigheden op je wachten.

Zeehond- en bruinvissafari Denemarken

Denemarken zit vol met prachtige dieren en bijzondere natuur. Deze ervaring mag je niet missen! Zeehonden en bruinvissen zijn veelvoorkomende zoogdieren in Deense wateren. Marsfin, zoals ze in Denemarken de bruinvis noemen, heeft zelfs de grootste kolonie ter wereld in Lillebælt, Denemarken. Sommige toeristen hebben zelfs een kleine kolonie gezien terwijl ze op het strand wandelen. Het is dus zeker de moeite waard om regelmatig het water in de gaten te houden als je dieren wilt zien!
Zeehonden zijn voornamelijk te zien in het water of rustend op het droge, op de kapen en op eilanden, waar zelden mensen komen. 

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.