...

Ferries Denemarken

Tips voor tijdens de rondreis in Denemarken

Er varen verschillende ferries vanaf verschillende landen naar Denemarken. De meest voorkomende ferry is van Oslo naar Kopenhagen. Deze ferry vaart in beide richtingen met een nachtelijke overtocht. Bekijk de mogelijkheden voor ferry’s in Denemarken hieronder.

Van Nederland naar Denemarken

Een ferry vanuit Nederland direct naar Denmarken is helaas niet mogelijk. Het is wel mogelijk om met eigen auto naar Denemarken te reizen. Als je vanaf Utrecht door Noord-Duitsland rijdt, duurt de rit grofweg 8 uur. Reis je naar Rodby? Dan kun je vanuit Puttgarden een ferry nemen naar deze stad. De veerdienst Puttgarden-Rodby duurt 45 minuten en de frequentie dat ze varen hangt af van het seizoen. Echter zal dit zeker vaak genoeg zijn dat dit geen probleem moet zijn.

Kopenhagen naar Oslo

Met de ferry van Kopenhagen naar Oslo is een leuk stukje om te varen.  Tijdens deze overgang kunt u heerlijk ontspannen in het wellnesscentrum, één van de restaurants, het zwembad of één van de ruime bars! Spring aan boord van de grootste cruiseschepen en geniet van een geweldige overvaart! De kosten van een ferry naar Oslo kost ongeveer €39,00 p.p. De ferry vaart dagelijks en je hebt de mogelijkheid om ’s nachts te varen.

Populaire ferry aanbieders

Handige links

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.